AANKOOP ADVIES

Overweeg je een laptop of desktop computer te kopen? Of misschien toch een tablet? Waar moet je op letten? Welke processor, hoeveel geheugen, hoe groot moet de schijfopslag zijn?

Wij van Bob Computers kunnen je hier goed in adviseren! Samen in de winkel kijken we naar een goede laptop, printer, desktop computer, tablet of smartphone. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weten als geen ander welk apparaat het beste bij je past. 

Wij hanteren dezelfde prijzen als de grotere webwinkels en maken het apparaat dan graag voor u gebruiksklaar. Zo betaald u nooit teveel!

Aanschaf computer of laptop

Vind je het lastig om een computer uit te kiezen? Geen probleem! Wij van Bob Computers kunnen je daarmee helpen door te gaan "shoppen". Dit kan zowel telefonisch als in de winkel.

(game)computer samenstellen

Besluit je om een (game)computer te kopen, maar dan met losse onderdelen? Leuk! Samen met jou kiezen we de beste onderdelen voor je budget. Wij monteren alle onderdelen en maken de computer gebruiksklaar.

Instellen en beveiligen van de Wi-Fi

Is uw verbinding instabiel? Heeft u geen
Wi-Fi bereik op zolder of in de tuin? Wij optimaliseren en beveiligen uw Wi-Fi verbinding zodat u eruit haalt wat erin zit.

LOCATIE HENDRIK-IDO-AMBACHT

  • De Veldoven 4D
    3342 GR Hendrik-Ido Ambacht
  • info@bobcomputers.nl
  • 078 – 681 61 66

OVERIGE INFORMATIE

  • KvK: 24448026
  • BTW: NL8201.72.431.B01
  • Bank: NL 86 INGB 0007 1570 72
× Kunnen wij je helpen?