DIENSTEN

Je zit rustig achter de computer en plotseling: een zwart scherm of het geluid werkt niet meer. Computerproblemen…. Wat nu? Het team van Bob Computers komt graag bij je thuis om het probleem op te lossen. Onze medewerkers hebben altijd de juiste software en hardware bij handen. Daarom kunnen wij in 90% van alle storingen direct oplossen. Blijkt het probleem toch gecompliceerder? Dan neemt een medewerker het apparaat mee naar de werkplaats en voert de reparatie daar vakkundig uit. 

Uiteraard worden alle kosten van te voren overlegd!

Aansluiten / assembleren van apparatuur

Wilt u er zeker van zijn dat uw apparaat correct is aangesloten en geconfigureerd, neem dan contact met ons op.

Installatie van printers, scanners en alles-in-1 apparaten

Naast het leveren van (all-in-one)printers kunnen wij ook reeds aangeschafte printers aansluiten en configureren.

Instellen en beveiligen van de Wi-Fi

Is jeverbinding instabiel? Heb je geen WiFi bereik op zolder of in de tuin? Wij optimaliseren en beveiligen je WiFi verbinding zodat je eruit haalt wat erin zit.

Oplossen van computer problemen

Last van een trage computer of heb je te weinig ruimte? Bij Bob Computers is het mogelijk om een opschoonbeurt uit te laten voeren. Wij controleren alle onderdelen en schonen je apparaat op. Zowel software- als hardwarematig

Advies bij aanschaf van apparatuur

Wij geven je een vrijblijvend en betrouwbaar advies bij de aanschaf van je nieuwe apparatuur. Daarnaast kunnen wij de apparatuur configureren welke je elders heeft aangeschaft.

Instellen van de Back-up

Een goed werkende back-up is ontzettend belangrijk. Toch is dit bij veel bedrijven en particulieren niet in orde. Wij configureren en controleren de back-up, zodat je er zeker van kunt zijn dat in geval van nood er altijd een back-up achter de hand is.

LOCATIE HENDRIK-IDO-AMBACHT

  • De Veldoven 4D
    3342 GR Hendrik-Ido Ambacht
  • info@bobcomputers.nl
  • 078 – 681 61 66

OVERIGE INFORMATIE

  • KvK: 24448026
  • BTW: NL8201.72.431.B01
  • Bank: NL 86 INGB 0007 1570 72
× Kunnen wij je helpen?