2004
Het begin
De start van Bob Computers

Op 13 september 2004 startte Bob Polet vanuit een passie met zijn eenmanszaak Bob Computers. Hij ondersteunde zijn klanten met allerlei computerproblemen. Zijn klanten waren voornamelijk particulieren en kleine ondernemers. Bob had in Hendrik-Ido-Ambacht de zolderkamer van zijn ouderlijk huis als kantoor ingericht.

2005
Verhuizing
Van zolderkamer naar kantoorruimte

Medio 2005, een jaar na de oprichting van Bob Computers, was de zolderkamer al te klein. Toevallig had een trouwe klant nog een kantoorruimte van 35m2 te huur aan de Koninginneweg 1 in Zwijndrecht. De knoop was snel doorgehakt en zodoende verhuisde de inboedel naar Zwijndrecht.

2006/2007
Extra mankracht
Eerste medewerker

Eind 2006, begin 2007 nam Bob zijn eerste parttime medewerkster aan. Ze verrichte administratief werk en stond de klanten te woord. Hierdoor kon Bob zich nog meer focussen op de technische ondersteuning van zijn klanten.

2008
De groei van Bob Computers
Division IT

Bob Computers ondersteunde steeds grotere ondernemingen met hun ICT. Om beter te kunnen focussen op deze klanten werd in 2008 Division IT B.V. opgericht. Hierin werden zowel de trouwe particuliere klanten als de zakelijke klanten ondersteund. In dit jaar kwamen ook de eerste fulltime medewerkers in dienst.

2013
Missende klik
Berouw komt na de zonde...

Division IT groeide wat als zeer positief werd ervaren, maar aan die groei zat een nadeel….

Particuliere klanten en ZZP-ers miste de persoonlijke klik bij Division IT. Daarom heeft Bob besloten om in 2013 Bob Computers weer van de plank te halen en af te stoffen. Er is vervolgens een nieuwe huisstijl ontwikkeld, een nieuwe website gemaakt en een bedrijfspand gehuurd op de Coba Ritsemastraat 37 in Hendrik-Ido-Ambacht.

Vanuit de gedachte ‘’uit het oog, maar niet uit het hart’’ zijn particuliere klanten en ZZP-ers ingelicht over het ‘’nieuwe’’ Bob Computers. Door het verlaagde uurtarief, het persoonlijke karakter en de betrokkenheid is Bob Computers inmiddels weer een begrip in de regio.

2022
De toekomst
En hier zijn wij anno nu...

Bij Bob Computers geloven wij dat we met alles wat we doen de klantverwachtingen kunnen overtreffen. Deze verwachtingen overtreffen wij door altijd betrokken en oprecht met onze klanten om te gaan en hoge kwaliteit te leveren tegen een eerlijke prijs. Bovendien streven wij continu naar verbetering van onze dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat wij goed zijn in wat wij doen. Bij ons kunt u altijd rekenen op  uitstekende service. Daarnaast hebben wij ook echt een oprechte passie voor het vakgebied!

Bob Computers is onderdeel geworden van Vermeulen Computerserice. Wij zijn u graag van dienst.
Klik HIER om naar de website van Vermeulen Computerservice te gaan.
× Hulp nodig?