Ruim aanbod aan diensten

Vind je niet wat je zoekt? Schroom niet om te vragen.

SSD upgrade

De hardeschijf is dé bottleneck van ieder systeem. Door plaatsen van een SSD kan het systeem meer dan 10x sneller gegevens laden, is stiller, energie zuiniger en minder kwetsbaar.

Game PC bouwen

Een eigen game PC bouwen is altijd goedkoper dan een kant en klare PC. Geen ervaring met het bouwen, maar wil je dit toch realiseren? Wij zullen met jou de geschikte onderdelen zoeken en in elkaar zetten!

Windows herinstallatie

Heb je een nieuwe computer of wil je weer schoon beginnen? Wij kunnen Windows opnieuw voor je installeren. Wil je ook je gegevens behouden? Geen probleem!

WiFi / Internet verbeteren

In deze tijd moet WiFI / Internet het gewoon doen. In de woonkamer, de tuin, de slaapkamer en op zolder. Met de juiste apparatuur kunnen wij dit realiseren.

Cursus aan huis

Heb je thuis een computer, tablet of smartphone en wil het nog niet lukken om er goed mee te kunnen werken? Onze ervaren medewerkers komen ook aan huis om uitleg te geven!

Schermreparatie

Scherm van je laptop kapot of heb je je telefoon/tablet laten vallen? Wij kunnen dit voor je maken!

Hulp op afstand

Heb je een probleem met je desktopcomputer of laptop, maar komt het niet uit om langs te komen? Hier hebben wij een oplossing voor! Met onze "Hulp op afstand" programma kunnen wij op afstand bijna alle problemen oplossen.

Opschoonbeurt (klein/groot)

Een computer heeft net als een auto ook onderhoud nodig. Bij een kleine beurt worden basis zaken gecontroleerd en overtollig stof verwijderd. Bij de grote beurt wordt het systeem grondig getest en koeling vernieuwd.

Digitaliseren

Liggen er nog VHS, Betamax of V2000 videobanden bij jou in de kast en is er geen ruimte meer onder de TV voor die ouderwetse videorecorder? Laat je videobanden digitaliseren! Bob Computers kan voor jou videobanden op USB zetten.

Computer upgraden

Kom je ruimte tekort of heb je meer werkgeheugen nodig? Wij kunnen dit voor je uitbreiden. Is je computer al wat ouder en twijfel je om deze te gaan upgraden? Bij een snelle inspectie kunnen wij je adviseren.

ESET antivirus licentie

Met trots kunnen wij zeggen dat we partner van ESET zijn. ESET behoort tot de top van alle antivirus programma's en is licht voor de computer. Wil je ook je computer goed beveiligen? Bel ons dan voor de mogelijkheden.

Geïnstalleerd van A t/m Z!

Wil je een nieuwe computer, laptop, smartphone of tablet? Je kunt dit niet alleen bij ons kopen, maar wij kunnen dit ook voor je installeren! Zo zetten wij de gegevens over en komen wij aan huis om het op de Wi-Fi en eventueel de printer te zetten.

Bob Computers is onderdeel geworden van Vermeulen Computerserice. Wij zijn u graag van dienst.
Klik HIER om naar de website van Vermeulen Computerservice te gaan.
× Hulp nodig?