Service aan huis

Heb je andere problemen? Bel ons voor de mogelijkheden.

Je zit rustig achter de computer en plotseling: een zwart scherm of het geluid werkt niet meer. Computerproblemen…. Wat nu? Het team van Bob Computers komt graag bij je thuis om het probleem op te lossen. Onze medewerkers hebben altijd de juiste software en hardware bij handen. Daarom kunnen wij in 90% van alle gevallen het probleem direct oplossen. Blijkt het probleem toch gecompliceerder? Dan neemt een medewerker de computer mee naar onze werkplaats en voert de reparatie daar uit.

Support aan huis

Computerproblemen? Bijna elk computerprobleem lossen wij op. Snel en professioneel bij jouw aan huis.

Cursus aan huis

Heb je thuis een computer, tablet of smartphone en wil het nog niet lukken om er goed mee te kunnen werken? Onze ervaren medewerkers komen ook aan huis om uitleg te geven!

Netwerk optimalisatie

Last van slechte Wi-Fi of heb je internetproblemen? Onze medewerkers komen aan huis en kunnen dit direct voor u oplossen!

Printer installatie

Heb je een nieuwe printer gekocht, maar moet deze nog geïnstalleerd worden? Bel ons voor een afspraak en wij zorgen er voor dat je printer wordt geïnstalleerd!

E-mail problemen

Wil je een mail verzenden via je smartphone of tablet, maar lukt dit niet? Wij kunnen dit aan huis oplossen!

Opschoonbeurt (klein)

Ook onderdelen in een computer kunnen defect raken. Daarom bieden wij een opschoonbeurt aan. Wij noemen dit ook wel een APK voor de computer. Zo komt u niet voor verassingen te staan!

Bob Computers is onderdeel geworden van Vermeulen Computerserice. Wij zijn u graag van dienst.
Klik HIER om naar de website van Vermeulen Computerservice te gaan.
× Hulp nodig?